Tarieven voor coaching in Groningen

De Gids op Je Pad: De Kracht van Coach Begeleiding

Coaching

€ 95 per uur

Coaching als je op zoek bent naar de leider in jezelf. We gaan in gesprek over onderwerpen waar jij het graag over wilt hebben. Je ontvangt inzichten, handvatten en doorbreekt oude, niet helpende patronen. Vind je kracht!


Mindfulness

€ 95 per uur

Met vergoeding. 8 lessen Mindfulness (MBI). Wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek waarin je in 8 lessen van een uur een beweging maakt van stress naar ontspanning. Vind rust en ontwikkel de neutrale toeschouwer in jezelf.


Coaching in Groningen of online. Inclusief werkboek om de nieuwe inzichten eigen te maken.

Outdoor coaching

vanaf € 95 per keer

Vind je weg in – en met behulp van – de natuur. We wandelen door bossen, parken of over de heide en voeren gesprekken over waar jij hulp bij zoekt. Trek je wandelschoenen maar vast aan en trotseer de elementen.


Wandelen in Groningen en Drenthe of zelfs in de bergen als jij dat wilt. Back to basic.

Het is mogelijk om op een andere locatie gecoacht te worden dan in mijn praktijkruimte aan het Hoendiep in Groningen. Reiskosten worden in rekening gebracht bij een reisafstand van meer dan 7 kilometer à € 0,35 per kilometer.

Ik begrijp dat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden en daarom worden er geen kosten in rekening gebracht indien een afspraak minstens 24 uur van tevoren wordt afgezegd. Misschien vind je het ook prettig om de algemene voorwaarden door te lezen, voordat je start.

Ik heb ervoor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeringen. Voor Mindfulness Coaching (MBI) zijn er wel mogelijkheden voor vergoeding. Ik kan dit eenvoudig voor je achterhalen. Neem contact met me op voor een snel antwoord.